userRačun

2020 NOVI Kucati Ножевой Separator Za Berbe Voća I Povrća, Alat za Prikupljanje Žetve za Poljodjelstvo Vrt voćnjak

Broj artikla:w1139Vrsta:Alati

7.94 kn 15.81 kn

  • sakupljač plodova jabuke, vrtni alat малеза, ukras vrta ulične kokoši, rad s vrt alat, metalni berač voća, berač voća u vrtu, nevjerojatan sjaj vrt svjetla, metalni berač voća, new york je nož na sklapanje, veliki kolektor

Opis


Označene stavke:

1、 Novi dizajn: разделителе noževa tup udarac se koristi uvozni nehrđajućeg čelika marke A, lako je rezati, očišćena i štedi vrijeme.

2. Jednostavan rad: delim noževa tup udarac dolazi s proljeća konstrukcijom za ruke, što omogućuje lako prikupiti voće pod različitim kutovima.To je jednostavan za upotrebu i pogodna je za različite površine.

3. Univerzalni alat za prikupljanje žetve: delim noževa tup udarac pogodan za berbu povrća, jagode, grožđe, trešnje, borovnice i drugo voće, kao i za podrezivanje grana.Pick up ili izrezati jednom rukom, kako bi se poboljšala učinkovitost rada.

4. Visoka sigurnost: Pri berbi pomoću sigurnog reznih i reznih alata može lako i praktično da zaštitite svoje nokte i prste od ozljede i spriječiti diskoloracija noktiju.

5、 Toplo napomena: Kada se ne koristi, molimo vas, četka i držite na mjestima nedostupnima maloj djeci.

Karakteristike:

Novi dizajn: разделителе noževa tup udarac se koristi uvozni nehrđajućeg čelika marke A, lako je rezati, očišćena i štedi vrijeme.

Jednostavan rad: Delim noževa tup udarac opremljen elastične konstrukcije, omogućava lako prikupiti voće pod različitim kutovima.To je jednostavan za upotrebu i pogodna je za različite površine.

Univerzalni alat za prikupljanje žetve: Nož-separator tup udarac pogodan za berbu povrća, jagode, grožđe, trešnje, borovnice i drugo voće, kao i za podrezivanje grana.Pick up ili izrezati jednom rukom, kako bi se poboljšala učinkovitost rada.

Visoka sigurnost: Pri berbi pomoću sigurnog reznih i reznih alata može lako i praktično da zaštitite svoje nokte i prste od ozljede i spriječiti diskoloracija noktiju.

Toplo napomena: Kada se ne koristi, molimo vas, četka i držite na mjestima nedostupnima maloj djeci.

Tehničke karakteristike:

Veličina proizvoda: oko 7 cm/2,8 inča

Materijal proizvoda: nehrđajući čelik + plastika

Težina proizvoda: oko 35 g

Pakiranje list:

1 * Alat za berbu povrća


Specifikacija


  • Broj modela: kolektor
  • Materijal: Drugo
  • Vrsta alata za izrezivanje: Drugo
  • Naziv: ВАХИГЧИ
  • Završiti: Drugo
  • Podrijetlo: Kontinentalna Kina
  • Tip секатора: nakovanj


Naši