userRačun

10ШТ Alice električna gitara Akustična Bas Neurotransmitori su Neurotransmiteri Male Veličine 1 mm 2 mm 3 mm

Broj artikla:w3166Vrsta:Gudačkih instrumenata

10.88 kn 15.53 kn

  • pakiranje kutija poklon kutije za torbe, jelovnik za poseban program pribora za gitaru, tekst gitara, bas gitare, 10 безголовая gitara, stalak za svjetskog gitare, nacionalna električna gitara, alat neurotransmitori za gitaru, nesigurnim hlače, vegetarijanski gitaru remen

Opis


Opis:

100% potpuno novi i kvalitetan

Jedinstveni materijal sa izvanrednom kombinacijom čvrstoće, krutost, stabilnost dimenzija, udarni viskoznosti, zamorne na koroziju, otpornost na habanje i niskog trenja.

Trajni prozirno čista boja čini ga više cool i moderan.

Osigurava prirodan osjećaj i toplu, debelu ton.

Debljina: 1 mm 2 mm 3 mm

Materijal: Plastika

Veličina: 20 mm (Š) x 23,5 mm (v) (pribl.)

Boja: kao na slici

Broj: 10 kom./compl.

O isporuci: -Mi ćemo obraditi slanje u roku od 2 radna dana nakon što je www.funtana-apartments.com.hr će potvrditi vašu uplatu. -Koji broj će biti objavljen u roku od 2 dana prilikom slanja. -Inozemna skladište: postavljanje ...... -UPS/DHL/FedEx: 5-12 dana -EMS: 12-27 dana -www.funtana-apartments.com.hr Standardna dostava: 15-37 dana (obično) -Avionom-polazak Pošte Kina: 25-69 dana (obično) Vrijeme isporuke-to je vrijeme uzorkovanja.U različitim zemljama različito vrijeme isporuke. (U zemljama EU, dostava će biti brži, a u udaljenim zemljama - malo sporije), a U većini zemalja je rok isporuke je 7 do 15 dana, osim ako dostava je brzom dostavom.Svaka zemlja ima svoje vlastite carinske propise, a carine i carinske pristojbe nisu uključene u red.

Vrijeme održavanja: Kineska vrijeme je od ponedjeljka do subote od 8:30 do 17:00, obrada narudžbe

-Ne više od 12 sati, odgovor na poruku (osim vikenda) Politika aftermarket: -Za rješavanje problema s kvalitetom proizvoda, molimo vas, provjerite slike u HD formatu za naše revizije; ili, ako je potrebno, molim vas, snimite kratki video za naše prosudbe. - Obično smo reagirati na takve slučajeve u roku od 48 sati i vraćam vam se s prijedlogom odluke ili konačnog tretmana.Jamstveni rok: (Populele) 1 godina (kupac mora platiti troškove povratne isporuke, ako se koristi dugo vremena ili umjetne razloga oštećena roba)

Plaćanje:

Da plati za vaš nalog na www.funtana-apartments.com.hr, slijedite ove korake:

1 Odaberite nalog i kliknite na "Plati odmah".

2 Odaberite željeni vama način plaćanja na stranici naplata

Dostava :

Proizvod će biti isporučen u roku od 5 radnih dana nakon uplate.

Procijenjeno vrijeme isporuke: (Važno, molim vas, pažljivo pročitajte prije početka trgovanja)

1. U Sjedinjene američke Države: dostava ePacket iz Kine (od 7 do 12 radnih dana).U Rusiju: Dostava ePacket iz Kine (od 10 do 30 radnih dana)

2. Širom svijeta: Kina-Pošte registrirane prioritetno, www.funtana-apartments.com.hr Standardna dostava, ePacket, Pošta Singapura, UPS, DHL-om;

Kina-pošte registrirane prioritetno i www.funtana-apartments.com.hr standardna dostava se obično roba će stići u roku od 30-60 radnih dana nakon slanja.Brazil je potrebno više vremena kroz 50-120 radnih dana nakon isporuke (vrijeme dostave se procjenjuje, ali ne sigurno), ePacket obično roba će stići u roku od 35 radnih dana nakon isporuke, Pošta Singapura obično roba će stići u roku od 15-59 radnih dana nakon isporuke, a UPS DHL obično roba će stići u roku od 7-15 dana nakon isporuke, u roku od blagdana moguće daljnje odgode.

Ocjena:

1. Nastojimo održavati najviše standarde kvalitete za dobivanje 5 zvjezdica i 100% zadovoljstva kupaca!Pozitivnu ocjenu 5 zvjezdica je vrlo važno za nas.

Mi iskreno molimo vas da nas kontaktirate odmah, prije nego što nam dati 3 zvjezdice ili 1 zvijezdu povratne informacije, tako da možemo na zadovoljavajući način riješiti svoje probleme.

2. Molimo vas, kupujte proizvode, ako se slažete s navedenim uvjetima.

O nama:

Poslujemo na www.funtana-apartments.com.hr iskreno.

Nema prevare, samo pošteno trgovanje.Vjerujte nam! i vi ćete dobiti više.


Specifikacija


  • C: miješati
  • S: 1 mm 2 mm 3
  • Broj modela: neurotransmitori za gitaru
  • Q: 10
  • Podrijetlo: Kontinentalna Kina
  • Vrsta: odaberite


Naši


  • Anonymous:

    Ne sići sa očiju s trnjem. Oni su previše male.


  • Anonymous:

    Iako je veličina mali. Ali, iskreno - ja sam navikao i jako mi je udobno i ugodno igrati s tim posrednika. Джазобал posrednik. Čak i takav oblik pogodan legne u prst zbog protoka. Выпуклая oblik. I sama debljina je to. Zauzimaju posebno su različiti - da osjetite razliku. Xie xie i ne чихай


  • Anonymous:

    Mislio sam, oni su bili malo više. Moji prsti tanki, a ipak oni ostaju malom između prstiju. Ako imate debele prste, oni sigurno сослужат vam loše usluge. Materijal dobar.