userRačun

Bez Bušenja Uzorak Od Karbonskih Vlakana Podešavanje Prednji Nosač Za Pričvršćivanje Registarske pločice Držač Za Kretanje JDM Univerzalni

Broj artikla:w35371Vrsta:Vanjski pribor

76.99 kn

  • OKVIR, nosač registarske pločice automobila od karbonskih vlakana, pribor za ukrašavanje, registarske pločice буксировочного kuka, Okvir

Opis


Ovaj popis je napravljen za 1 komplet držač registarske pločice od karbonskih vlakana JDM, posebno razvijenog za Honda Acura.Fleksibilan i trajna, izrađena je od metalnog nosača s okvirom od ABS-plastike od karbonskih vlakana. Modifikacija "Uradi sam" cool trkaći stil Fleksibilnost nagiba registarske pločice ili premještanje, registarske pločice će Dati vašem automobilu je vrlo sportski izgled u samo nekoliko minuta, dodajući da je ovaj nosač za pričvršćivanje registarske pločice!

Detaljne informacije o proizvodu 100% potpuno novi, prikazan kao na slici Boja: crna Materijal: kvalitetna kvaliteta metala i ABS-plastike s teksturom od karbonskih vlakana Dodatne napomene: pričvršćivanje držača registarske pločice površina: crno karbonskih vlakana Elegantan smještaj na vozilu: sprijeda snažan i Izdržljiv u svim vremenskim uvjetima Daje vašem automobilu čist zaštitite registarskih oznaka, montirana na prednjem braniku, od ogrebotina i manjih oštećenja od udaraca je Idealan za pomicanje prednje registarske pločice u stranu, kako bi se osigurao bolji protok zraka i hlađenje motora i hladnjaka i, stoga, poboljšati performanse i potrošnja goriva je Idealan za izmjene svojim rukama, preporuča profesionalna ugradnja u stilu Cool Racing

Učvršćenje

Acura TSX TLX ILX Integra

Audi A4 A3 A5 A6 TT

BMW 3 4 2 1 serija Z4

Бьюик Энкор Enklave Lacrosse Верано

Cadillac Escalade CTS XTS ATS

Chevrolet Equinox Cruze Malibu Impala Traverse Tahoe Camaro Sonic Suburban Express Trax Spark Corvette Volt Captiva

Chrysler 200 Grad i država 300

Dodge Charger Challenger

Ford Escape Fusion Explorer Fokus Rub Mustang Tranzit Fešta Taurus Ekspedicija

Фиат 500

Honda Accord i Civic, CR-V Pilot Odyssey Pogodan za HR-V S2000

Hyundai Elantra Sonata Santa Fe Accent Tucson Veloster Genesis

Infiniti G35 G37 Q50 Q60 Q70

Kia Optima Soul, Sorento Forte Спортейдж

Lexus IS RC RX ES NX

Mazda 3 6 MX-5 Miata CX-5

Mercedes-Benz C CLA-KLASE

Mini Cooper

Mitsubishi Лансер

Nissan 350z 370Z GTR Altima

Potomak tC xB

Subaru Impreza WRX STI BRZ

Toyota Corolla Modela Camry 86

Volkswagen Jetta Passat Golf GTI

Instalacija je Jednostavna instalacija, odaberite jedan ugradbeni otvor i вкрутите vijak u prednji буксировочное rupu, bušenje ili modifikacija nije potrebna.

[ISPORUKA] 1. Šaljemo robu na adresu koju ste naveli.Molimo provjerite da ste naveli adresu ispravna, prije nego što platite.

2. Roba će biti poslana u roku od 1-5 radnih dana nakon primitka uplate.(isključujući odmor ili vikend)

3. Uvozne carine, poreze i pristojbe nisu uključeni u cijenu robe ili trošak dostave.Odgovornost za ove troškove snosi kupac.Molimo vas da se obratite s carine vaše zemlje, kako bi se utvrdilo kakve su ove dodatne troškove, prije početka trgovanja /kupnje.

4. Vrijeme isporuke ovisi o odredištu i drugih faktora, to se obično događa brže nego ETA, ako to može proći glatko preko granice. [POVRATAK] 1. Uz sve probleme uzrokovane naše strane, molimo vas prvo nas kontaktirajte.Ponuditi ćemo vam najbolje rješenje.

2. Molimo vas, ne otvarajte zahtjev za povrat, prije nego nas kontaktirate.

3. Bilo koji drugi povrati, prostor mora biti u dobrom stanju i originalnoj ambalaži. [POVRATNA]

1. Ako ste zadovoljni proizvodima i našom uslugom, molimo vas da odvojite trenutak da ostavite nam pozitivan odgovor, mi ćemo biti sretni da vam ostave pozitivan osvrt automatski nakon uplate.

2. Molimo vas, ne ustručavajte se kontaktirati nas, kako bi dobili najbolje rješenje, prije nego što ostavite neutralne ili negativne povratne informacije, čak i otvoriti slučaj, mi ćemo vam pružiti najbolju uslugu.

3. Mi smo uvijek s vama, iskreno vam se zahvaljujemo za ono što vi ne ostavite neutralne/negativne povratne informacije ili ne otvorite je prije primanja naših odgovora.Hvala vam za uzimanje pažnju našem radnom vremenu, tako da, možda, ne možemo vam odgovoriti na vrijeme.


Specifikacija


  • Podrijetlo: Kontinentalna Kina
  • Materijal: ABS


Naši