userRačun

MOC 32527 #5 high-Tech Panel Building Blocks Dijelu Klasični Brand Djeca DIY Razvoju Tehničke Detalje Igračke

Broj artikla:w357265Vrsta:Igračke i Hobiji

1.16 kn

  • gradivni blokovi moc, teretna vozila lego, crijevo, dio moc svinje

Opis


O isporuci

1. Dostava širom svijeta

2. Narudžbe se obrađuju pravodobno nakon potvrde plaćanja.

3. Šaljemo samo na potvrđena adrese rezervacije.Adresa vaše narudžbe MORA odgovarati adresi isporuke.KUPCI ĆE BITI ODGOVORNI ZA PROBLEME S DOSTAVOM, UZROKOVANE GREŠKAMA U POŠTANSKI broj, ADRESU itd.

4. VRIJEME ISPORUKE USLUGA pružena od strane prijevoznika i ne uključuju vikende i praznike.Vrijeme isporuke može varirati, a posebno u sezoni praznika.

5. Ako niste dobili svoju robu u roku od 60 dana od dana plaćanja, molimo kontaktirajte nas.Mi отследим slanje i vas kontaktirati u što kraćem roku sa odgovorom.Naš cilj je zadovoljstvo kupaca!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vrijeme dostave:

Povratak i povrat novca

1. Imate 7 dana da nas kontaktirate, a 30 dana za povrat proizvoda od datuma njezina primitka.Ako ovaj proizvod je na raspolaganju više od 7 dana, smatra se da je koristilo, a mi NE ĆEMO IZDATI vam POVRAT novca ILI ZAMJENU.Iznimka se NE događa!Troškove dostave plaća kao prodavatelja i kupca na pola.

2. Svi vraćeni proizvodi moraju biti u originalnom pakiranju, i trebali bi nam dati broj za praćenje isporuke, specifičan razlog za povratak i poštanski broj.

3. Mi ćemo vam povrat novca u punom iznosu dobitne oklade pri primitku robe u izvornom stanju i ambalaži sa svim stražnjim sobama i dodatnu opremu koju je u paketu, nakon što je kupac i prodavatelj gosti otkazati transakciju sa www.funtana-apartments.com.hr.ILI možete odabrati zamjenu.

4. Mi ćemo poduzeti sve troškove dostave ako je proizvod (e) ne odgovara tvrdio.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

O povratne informacije

Mi održavamo visoke standarde kvalitete i nastojimo 100% zadovoljstva kupaca!Povratne informacije je vrlo važno molimo vas da nas kontaktirate odmah, prije nego što ostavite neutralne ili negativne povratne informacije, tako da možemo na zadovoljavajući način riješiti svoje probleme.

Nemoguće riješiti problem, ako mi o njima ne znamo!

TROŠAK DOSTAVE SE NE UKLJUČUJE POREZE NA UVOZ, I KUPAC JE ODGOVORAN ZA CARINE.

Neispravan proizvod mora obavijestite nas o tome u roku od 3 dana, uz fotografiju neispravne dijelove.Molimo vratite ga na svoj trošak, u roku od 1 tjedna od primitka robe.Mi smo odmah ćemo za vas organizirati zamjenu za novi. (morate uključiti sve originalne proizvode, nisu oštećene, u prikladnom za daljnju prodaju stanju, hvala).

AKO VAM JE POTREBAN POVRAT NOVCA, POVRAT PODLIJEŽE SAMO CIJENA ROBE, NAVEDEN U OGLASU.KUPAC JE ODGOVORAN ZA UTOVAR TROŠAK, ПОНЕСЕННУЮ PRI ISPORUCI ROBE NATRAG.

Molimo kontaktirajte nas prije nego što ostavite neutralnu ili negativnu povratnu informaciju.Kao ozbiljan i odgovoran prodavatelj,

mi ćemo učiniti sve što je moguće da se riješi vaš problem.Vaš komentar je vrlo važno za uspjeh našeg poslovanja.

Ako ste zadovoljni sa svojim kupnje i našom uslugom, molimo vas da odvojite trenutak da ostavite nam pozitivnu ocjenu sa zajedničkim detaljima ocijenjeno prodaje (DSR) 5, hvala!

Napomena: Ocjena ispod 5 može dovesti do loše reputacije.


Specifikacija


  • Preporučena dob: 12+y, 18+
  • Materijal: Plastika
  • Podrijetlo: Kontinentalna Kina
  • Spol: Unisex
  • Veličina bloka: Mali blok (Kompatibilan s Lego)
  • Upozorenje: ne глотайте
  • Bar-kod: No


Naši