userRačun

Dječje Igračke za modeliranje Šminke, Obrazovne darove za djevojčice, Ruž za usne, Lak Za nokte, Set Kozmetike Igračaka, Dječje igre Uloga, Modni Igračke

Broj artikla:w358239Vrsta:Igračke i Hobiji

124.34 kn 191.33 kn

  • skup kozmetičke igračaka za nokte, Igračke, šminka za djecu djevojčice, dječji šminka, set za šminkanje za djevojčice, torba

Opis


Dječje Igračke za modeliranje Šminke, Obrazovne darove za djevojčice, Ruž za usne, Lak Za nokte, Set Kozmetike Igračaka, Dječje igre Uloga, Modni Igračke

Opis:

Veličina proizvoda: Kao što je prikazano na stranici s podacima

Odgovarajući starost:> 3 godina

Materijal proizvoda: Plastika/ABS

Pakiranje: 1 kom u opp

Uvjeti: 100% potpuno novi (visoka kvaliteta)

Značajke: Predškolsko obrazovanje, intelektualni razvoj, praktični mozak, interaktivne igračke, komunikacija između roditelja i djece, zabavne igre igračke

Savjeti: Kako zaštititi djecu od zla, ogledalo ovog proizvoda je proizveden ne od stakla, kao PVC.Na leći nalazi sloj filma, tear film, možete ga koristiti kao i obično ogledalo.

Boca u opremu proizvod nije ispunjena tekućinom, ako je potrebno, molim vas, ulijte tekućinu u društvu svoje obitelji i igrajte

To je vrlo umjetno kozmetičko sredstvo, ali ga ne mogu koristiti za ovog šminke.

Napomena :

1. Držati daleko od vatre.

2. Bez originalni poklon kutije ćemo koristiti plastičnu vrećicu, dobro ga spakirati i zaštititi, molim vas, ne brinite

3. Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati stvarne boje proizvoda.Jamčimo da stil će biti isti kao što je prikazano na fotografijama.

4. Priručnik za mjerenja može imati odstupanja u 2-3 vidi

Naš shop podržava дропшиппинг. i možete biti sigurni da naručite od nas, mi smo

nećemo se postavljati na parcelu informacije o našoj tvrtki ili fakturu.

Aftermarket:.

1. Jamstveni rok: dvije godine.

2. Molimo vas, ne ustručavajte se kontaktirati nas, ako je vaš proizvod imate bilo kakvih problema s kvalitetom, mi ćemo pokušati učiniti sve što može da vam pomogne.

Garancija

1. Obično šaljemo robu u roku od 1-3 radna dana nakon potvrde vaše uplate na www.funtana-apartments.com.hr.

2. Sva roba će se temeljito pregledati prije slanja.Mi ćemo učiniti sve što je moguće kako bi se izbjegle bilo kakve probleme s kvalitetom.

3. Obećavamo jamstvo kvalitete u roku od jedne godine, i mi ćemo to popraviti besplatno.Vratio poštanski troškovi trebali biti plaćeni od strane klijenta.

4. Ako niste zadovoljni proizvodom, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas.Mi ćemo vam ponuditi zadovoljavajuće rješenje.

Povratak i Povrat sredstava

Imate 7 dana da nas kontaktirate, a 30 dana za povrat proizvoda od datuma njezina primitka.Ako ovaj proizvod je na raspolaganju više od 7 dana, smatra se da je koristilo, a mi NE ĆEMO IZDATI vam POVRAT novca ILI ZAMJENU.Ovdje nema IZNIMAKA.Svi vraćeni proizvodi moraju BITI u originalnom pakiranju.

Carina dužnost

Kupac je odgovoran za sve poreze i/ili dužnosti u svojoj zemlji.Porezi i pristojbe na uvoz nije uključena u cijenu robe, ako je vrijednost narudžbe veća od 150 dolara.Prodavatelj neće platiti bilo kakve naknade, porez na uvoz, uvozne pristojbe.Kupci traže e svjesno izvršavati obveze za plaćanje poreza i carinjenje.

Naši

1. Mi ćemo vam naše najbolje proizvode i usluge.Stvarno se nadam da ćete biti vrlo zadovoljni, uzimajući naše pošiljke!

2. Ako niste zadovoljni iz bilo kojeg razloga, molimo vas da nas kontaktirate prije nego što ostavite negativan komentar, mi ćemo se potruditi pomoći vam riješiti bilo koji problem dok ne budete zadovoljni sa svojim kupnje kod nas!Puno vam hvala za vašu podršku i povjerenje!

Otpremna

1. Većina robe će biti poslan u roku od 72 sata (isključujući holiay i weenkend) nakon dobivanja jasne plaćanja.

2. Molimo vas, unesite ispravnu adresu za isporuku i kontakt telefon za vašu rezervaciju, mi ne snosimo odgovornost za недоставку zbog netočne podatke o primatelju, koju ste dali.


Specifikacija


  • Lice: Djeca se pretvaraju igračke
  • Boja: Više boja
  • Podrijetlo: Kontinentalna Kina
  • Naziv: NoEnName_Null Ne ime
  • Upozorenje: držati daleko od vatre
  • Preporučena dob: 12+y, 3-6y, 6-12y
  • Tema: Životinje i Priroda


Naši


  • Anonymous:

    Vrlo realno igračka, snažan kofer.


  • Anonymous:

    Super je sve, sve što je najavljeno pristupačne. Naravno, ogledalo - to nije ogledalo, ali ok. Pakovanje pažljivo napravljen.


  • Anonymous:

    Odlična imitacija. Djevojčica 3-4 godine će biti zanimljivo. Ali skupo, za ovu cijenu možete kupiti pravu dječju kozmetiku.