userRačun

Spiralno Igračka Zauzet Igra Puzzle Igračka Trening Skup Alata Igračka Beba College Korist

Broj artikla:w359862Vrsta:Igračke i Hobiji

89.03 kn 118.73 kn

  • osnovnu puzzle

Opis


403

Karakteristike:

ООТДТИ

Simulacijski spiralno zauzet peglanje: Igračka drveni piloti igračka zauzet ploča s имитационным alat i разблокировкой spiralni dizajn, sadrži uobičajene svakodnevne alate, kao što je križni odvijač okasti ključ, nekoliko imbus vijaka, djeca mogu koristiti opremljene realan alati za praksu, okrenite vijke i otključati razne vijke, dobro je potaknuti interes djeteta, potiču i poboljšavaju razvoj mozga, treniraju i poboljšavaju koordinaciju njihovih ruku, očiju i mozga.

Prijemni materijal: Izrađen od kvalitetnog čvrstog i masivnog drveta s metalnim alatima i vijcima, glatke rubove, kao i izdržljiva, ne-toksičan i siguran za svoju djecu.

Interaktivna igračka za otključavanje: sigurno i zanimljiva kućanski igračka alat u kombinaciji s crtani odbora za nastavu vozilom, poboljšava komunikaciju i razvija vještine uvijanje vijaka, lako privlači pozornost djece i potiče njihovu interaktivnu igru sa svojim roditeljima i razvija prepoznavanje alata.

Razvija trening fine motorike: Kutija za alat sadrži vijci različitih oblika, 3D-reznih elemenata, koji se lako прикручиваются i pričvršćena na radnoj ploči, što je dobro potiče obrazovnu treninga za poboljšanje vještina za rad s djecom i osnovne životne vještine, trenirati i razvijati njihove fine motoričke sposobnosti.

Savršen poklon za djecu i interaktivne igre: Pogodno za djecu kao poklon za rođendan, božićni dar, koji je ujedno i zapanjujući igračka za izgradnju odnosa između roditelja i djece i učenje djecu osnovnih životnih vještina tijekom igre.

Tehničke karakteristike:

Veličina proizvoda: kao što je prikazano na slikama

Materijal: Drvo, Metal

Izbor stila: Bager /Brod

Neto težina: pribl.Bager 600 g / 1,32 kilograma, brod 460 g / 1,01 kilograma

Paket uključuje:

1 x Drveni Vijak Zauzet Odbora Zagonetka Igračka

Napomena:

Molim vas, dopustite pogreške u 1-2 cm zbog ručnog mjerenja.

Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati stvarne boje proizvoda.


Specifikacija


  • Podrijetlo: Kontinentalna Kina
  • Naziv: BDTGTR
  • Preporučena dob: 12+y
  • Certifikacija: CE


Naši