userRačun

Torba za laptop U Rukavu 13.3/14.1/15.6 inčni torba za laptop Macbook Air, Pro, torbica, Vodootporan bočna torba za nošenje od laptopa.

Broj artikla:w365126Vrsta:Računala i Ured

31.62 kn 48.65 kn

  • torba za macbook dov, torba za laptop mcm, torba za laptop ahowie, slikovnice 14 sa, нотбук macbook air, bilježnica znfant, torba za laptop 12 inča muška, pneumatski pištolji macbook air, torba za laptop u New Yorku, torba za macbook air earth

Opis


Karakteristike:

1. Visoko kvalitetni materijal: Izvana ova torba za laptop izrađen od visoko-kvalitetne vodonepropusnog materijala, iznutra od mekog runo s visokom postavom, ugodno na dodir, štiti vaše prijenosno računalo i različitih uređaja.

2. Odličan detalj: Koristite sladak zatvarač, sve točke napona su ojačani, pripazite da torba ne raspada prilikom premještanja teških tereta.

3. Ručka: Taj ugrađeni teleskopska ručka praktičan i izdržljiv.On će postati dobar partner za vašu svakodnevnu uporabu ili poslovno putovanje.

4. Krupan: U toj torbi ima čvrste pretinac za prijenosno računalo s debelom postavom, pruža dobru zaštitu od slučajnih ogrebotina, padova, udaraca i izlijevanja. Za pojačavanje svih točaka napona dodatno se koristi za šivanje, tako da torba-тоут ne raspadne čak i kada nosite teških tereta.

5. Kompaktnost: možete lako pomak portfelj u torbu preko ramena ili ručnu torbu, ovisno o vašim potrebama.Jednostavan i moderan dizajn pogodan za muškarce, žene, studenata ili studenata za korištenje u poslovnim putovanjima, putovanjima, na poslu, u školi i drugim slučajevima.

Opis:

Ova torba водонепроницаема, prozračne, otporna na habanje, снижающая pritisak, otporan na padove, pogodan za ured i za svakodnevnu upotrebu.

Tehničke karakteristike:

Boja: siva

Materijal: Poliester

Kopča: Munja

Oblik: horizontalni kvadrat

Primjena: za Macbook, iPad, laptop

Veličina: 14,1-15,4 inča, 15,6 inča, 13,3 inča (opcionalno)

Upućivanje uključuje:

1 * Torba za laptop

Napomene:

1. Molim vas, dopustite pogreške u 0-1 palac zbog ručnog mjerenja.Hvala na razumijevanju.

2. Monitor kalibriran na razne načine, boja proizvoda prikazanih na fotografijama, može se malo razlikovati od stvarnog objekta.


Specifikacija


  • Pakiranje: DA
  • Tip zatvaranja: Zatvarač i bolt
  • Vrsta: torbica za laptop
  • Naziv: АЧЕХЕ
  • Podrijetlo: Kontinentalna Kina
  • Spol: Unisex
  • Stil: Liner Košuljica, Posao


Naši