userRačun

Bijela ploča za Suho Brisanje Markera Zajednice Marker Bijele Olovke Magnetska Olovka Gumica Za crtanje Školski Pribor Протирающий Magnet Стираемый Mali

Broj artikla:w381640Vrsta:Kancelarijski i školski Pribor

18.13 kn 38.53 kn


Opis


Opis

Ove olovke za bijele ploče i magnetska, koje su lagane i lako se namještaju.Na veoma glatku površinu i dobro pričvršćena, pogodan i za slova na keramici, crtanje, artiklima, lako se briše nakon sušenja tragova, tragova.

Lice

- Boja: Tamno plava, Crna, Zelena, Crvena, Žuta, Narančasta.

- Materijal:.

-: 12,5x1,2x1,2 vidi

- Pisati glatko: od, i da ga nije lako razbiti, a može se primijeniti za pisanje glatko i jasno, bez mirisa i bez mirisa.

- Široka primjena: 8 svijetle boje dovoljno za kodiranje boja na ploči za suho brisanje, crtanje, listovima za suho brisanje, pogodan za učionice, urede i domove.

- Jednostavnost korištenja: magnet na маркере lako se pričvršćuje na metalne površine daske, čime se štedi prostor, Udoban za korištenje i ostavlja čistu površinu bez razvoda.

- Magnet na naslovnicama, tako da se možete pričvrstiti na bilo koji magnetne površine vašeg hladnjaka, ormari itd.

- Dizajn je mala, vrlo pogodan za korištenje.Praktičan hvatanje, dugo pismo bez umora.

-Topli savjet: poštovani kupci, zbog efekta rasvjete, svjetline monitora, priručnik za mjerenja i sl. Mogu biti neke manje razlike u boji i između fotografijom i stvarne robe. iskreno se nadam da ćete moći razumjeti!!

8 x Olovke za bijele ploče


Specifikacija


  • Podrijetlo: Kontinentalna Kina


Naši