userRačun

55 kom./compl. Kpop Stray Kids MAXIDENT Razglednice Novi Album Lomo Kartice Visoke Kvalitete HD Obostrani Ispis Fotografija Kartice

Broj artikla:w393906Vrsta:Kancelarijski i školski Pribor

20.67 kn 42.22 kn

  • set, fotografije bangtan, Кпоп, фотокарточка djece beskućnika, album stray kids, fotografije

Opis


Opis

Stanje: 100% potpuno novi i kvalitetan

Veličina: oko 8.6x5.4 cm

Materijal: Lesonit

Boja: kao na slici

Broj: 55 kom./compl.

NAPOMENA:

1. Molimo, imajte na umu da fotografija ne prikazuje stvarnu veličinu, molimo pogledajte opis za detaljnije informacije o veličini.

2. Molimo vas, moguća su odstupanja u 1-3 cm, zbog ručnog mjerenja, hvala.

3. Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati stvarne boje proizvoda.

4. Zbog razlike u osvjetljenju i postavkama zaslona boja proizvoda može se malo razlikovati od boje na fotografijama.Molim vas, dopustite malu razliku u veličini, zbog različitih mjerenja ručno

Dostava

Obično nam je potrebno nekoliko dana da se pripreme za slanje i provesti neke testove prije slanja, ali mi ćemo brod vašu narudžbu što je prije moguće

Ako ste unijeli pogrešnu adresu, molimo kontaktirajte nas što je prije moguće, promijeniti adresu.U suprotnom, on se ne može mijenjati nakon podnošenja robe.

Rok isporuke iznosi 40-60 radnih dana, ovisno o tome kakav je način isporuke ste izabrali.

Vrijeme dostave će biti više tijekom blagdana (Božić, Nova godina, Spring festival).

Vraća Rok

U slučaju da ste dobili neispravan proizvod, kupac ima do 7 dana od datuma prijema zatražiti povrat novca ili zamjenu za novi.

U slučaju da ste dobili pogrešan proizvod, proizvodi moraju biti vraćeni u izvornom i неиспользованном mogućnosti, ali također moraju biti u originalnoj kutiji i pakovanju.

Mi ne dopuštamo povrat ili zamjenu zbog promjene mišljenja.Pročitajte opis koji kao vodič, prije nego se kladiti.Unatoč činjenici da je snimljen na svaki korak kako bi se osiguralo da mi poslali ispravan proizvod, će se slučajevi kada ste dobili robe, koji su različiti od opisa.U ovom slučaju, tražimo od vas da odmah kontaktirate kako bismo mogli popraviti situaciju.Vaše zadovoljstvo je važno za nas, i mi cijenimo vaše poslovanje.

O nama

Mi cijenimo svakog pojedinog klijenta, kao i veliko kupca.Naše skladište smješten u Yiwu, najvećem tržištu malih robe u Kini.Našim klijentima nudimo nevjerojatan uštede u usporedbi s cijenama, njenim tradicionalnim trgovcima na slične ili identične robe.Pružamo usluge usluge kupcima, govore na maternjem jeziku, na engleskom i kineskom jeziku.

Ne ustručavajte se kontaktirati nas u bilo koje vrijeme prije i nakon kupnje, zalažemo se za 100% zadovoljstvo vaših klijenata.Mi potvrđujemo naše opredjeljenje vrhunsku uslugu, 100% punim i jamstvo zadovoljstva kupaca.

Kupujte s povjerenjem!

Naši

Vaše zadovoljstvo i pozitivne povratne informacije su vrlo važne za nas.Molimo vas da ostavite pozitivan komentar i 5 zvjezdica, ako ste zadovoljni našim proizvodima i uslugama.

Ako imate bilo kakvih problema s našim proizvodima ili uslugama, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas kontaktirate prije nego što ostavite negativan komentar.Mi ćemo učiniti sve što je moguće, riješiti bilo koji problem i pružiti vam najbolju uslugu klijentima.


Specifikacija


  • Podrijetlo: Kontinentalna Kina
  • Dob: > 6 GODINA


Naši


  • Anonymous:

    Nisam zadovoljan / na red, ja sam naručio kartice Strey kids maxident. Ja sam uzeo paket sa pošte, dolazim kući i tamo otvorim kartice s kojom karticom ja ih uopce ne nalazim i što mi je učiniti s njima


  • Anonymous:

    Dijete u strah od svega, kao što je u opisu