userRačun

10 Rola Sjajnog Naljepnica od Folije Za nokte, Sjaj u Tami, Dizajn po cijeloj površini Plamen, Set Naljepnica za Manikuru, Set Naljepnica za Žene i Djevojčice

Broj artikla:w400369Vrsta:Dizajn noktiju i Alati

32.23 kn 53.72 kn

  • audio i видеокабели appletv, futrole za mobilne telefone a1 futrole za mobilne telefone, cvijet transfer folije za gel nokte, naljepnica za nokte simbol, naljepnice za nokte cuggi, роликовая transfer folija za nokte, naljepnice za nokte ani, naljepnice za vozila sa sobovi, naljepnice za nokte u obliku točaka, naljepnice za nokte stalker

Opis


10 Rola Sjajnog Naljepnica od Folije Za nokte, Sjaj u Tami, Dizajn po cijeloj površini Plamen, Set Naljepnica za Manikuru, Set Naljepnica za Žene i Djevojčice

1. Sjajni u mraku dizajn plamen: različite boje sjajnog plamena naljepnica za nokte.Vrlo svijetao i šarmantni, lako stvoriti svoj vlastiti jedinstveni dizajn noktiju.

2. Siguran materijal: Slatka anđeli za nokte izrađeni su od ekološki prihvatljivih materijala, nije toksičan, nije ograničena na bilo noktima, lako ukloniti lak za nokte, možete ih koristiti sigurno.

3. Jednostavnost korištenja: Pritisnite foliju za nokte na ногтям nakon nanošenja ljepila za nokte, za samo nekoliko sekundi možete dobiti prekrasan dizajn noktiju.Pogodan je kako za profesionalce tako i za početnike.

Veličina pakiranja, kutije: 12,5* 10 * 3 cm

Boja: Kao na slici

Težina: 50 g

Upućivanje uključuje: 10 Rola sjajnog naljepnice za nokte

Napomene:

Zbog razlike u osvjetljenju i postavkama zaslona boja proizvoda se može malo razlikovati od predstavljena fotografijama.

Molim vas, dopustite malu razliku u veličini, zbog različitih mjerenja ručno.Hvala!!

1: Isporuka u cijelom svijetu (osim nekih zemalja i APO/EPO)

2: Vrijeme obrade: s većinom od njih možete nositi za 1-3 dana, neki od njih traži 4-7 dana.(osim nedjelje i praznika).

3: Poslan www.funtana-apartments.com.hr standardne isporuke. AU i CA se dostavljaju www.funtana-apartments.com.hr standardne isporuke i ePacket.

4: Dostava Ciaoniao ili China Post Small Packet Plus traje 14-60 dana do isporuke.Nekim zemljama čak i potrebno je 90 dana.Molim vas, molim vas, shvatite da to ide sporo zbog ekonomske dostave.To je vrlo važno.

5: Molimo, kontaktirajte nas ako ne znate gdje se nalazi vaša pošiljka, kada je vrijednost robe veća od 5 dolara. Molimo pričekajte i pokušajte se povezati s lokalnim poštanskim uredom, ako podaci pokazuju da je vaš prostor primio je logistička tvrtka vaše zemlje.

6: Molimo vas, ne ustručavajte se da nas kontaktirate, ako mislite da je vrijednost isporuke je vrlo visoka, mi ćemo provjeriti i smanjenja za vas.

7: praćenje može biti отслежено u global.cainiao i

1: 100% povrat će biti primljena od strane kupca, ako kupac nije primio robu po isteku jamstvenog roka.

2: zbog razlike u vremenu mi ćemo odgovoriti na vašu poruku u GMT + 8 od 9:00 do 18:00 sati. Osim vikenda i kineskih praznika.Molim vas, budite ljubazni, shvatite.

3: Ako ste pratili naše trgovine, molimo vas da ostavite napomenu prilikom narudžbe.Mi ćemo vam poslati besplatan dar.

4: Molimo vas, pobrinite se da je vaša adresa i poštanski broj je točan, nakon što je proizvod poslan, on se ne može mijenjati.To se može promijeniti samo u slučaju, ako nismo poslali robu, ali zbog razlike u vremenu i zbog toga, da obrađujemo ga vrlo brzo, vaša poruka može biti pročitana u krivo vrijeme.Ako ste utvrdili da je vaša adresa, poštanski broj i telefon navedeni su u krivu, molim vas, isključite ga sami i napravite novi red opet.Iznos otkazivanja rezervacije će biti vraćen na vaš račun u roku od 3-20 dana.

5: Odgovornost za ono što adresu koju ste unijeli je pogrešan ili nešto drugo krivo, zbog kupac, leži na njih.

6: Većina naših proizvoda se pridružili besplatan uvjete za povratak, možete ga vratiti iz bilo kojeg razloga, što vam se sviđa, ako niste zadovoljni s proizvodom.Pretpostavka je da je u tome, da roba nije izazvao sekundarne prodaje, i broj je isti.

Molimo ostavite pozitivnu ocjenu od 5 zvjezdica, ako ste zadovoljni našim proizvodom.vaša pozitivna slika će biti vrlo cijenjen od nas.

Ako je uz proizvod koji ste dobili, nastao bilo kakav problem, molimo vas prvo nas kontaktirajte i ne ljuti se i ne otvarajte spor, da se nađemo dobar način da se riješi vaš problem.


Specifikacija


  • Tip elementa: Naljepnica i Naljepnica
  • Stil: PLAMEN
  • Broj komada: KOMBO
  • Podrijetlo: Kontinentalna Kina
  • Broj: 10 rola


Naši